Algemene voorwaarden

Als u een bestelling plaatst bij Hellywood HairCollection, dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel.

De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staat op de website en dit is de versie die geldig is.

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op Hellywoodhaircollection.eu zijn in euro’s,  inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Prijzen kunnen worden gewijzigd door prijswijzingen van de fabrikant, verhoging van grondstofprijzen of wijzigingen van het btw-tarief.

Bestellen en betalen

Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging met hierbij de factuur. U heb de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden: direct betalen via IDEAL/Bankcontact/Sofort banking, direct betalen via credit card, vooraf overmaken.

Als u kiest voor de optie ‘vooraf overmaken’, dan dient u het totaalbedrag onder vermelding van het ordernummer binnen 5 werkdagen over te maken op rekeningnummer NL34BANK0257716653 ten name van Hellywood HairCollection, Leidschendam. Als Hellywood HairCollection na 5 werkdagen geen betaling heeft ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Levering en verzendkosten

Verzendkosten
Nederland € 6,95
België € 13,00
Engeland € 13,00
Duitsland € 13,00
Overig Europa € 18,50
Rest van de wereld incl. Rusland € 24,30

De verzendkosten worden gespecificeerd op de factuur.

Levering
Wij verzenden verzorgingsartikelen binnen 3 werkdagen. Voor op maat gemaakte pruiken en andere haarwerken is de leveringstermijn 6 weken. Het komt voor dat Hellywood HairCollection hiervan moeten afwijken. Als dit bij u het geval, dan laten wij u dit persoonlijk telefonisch of per e-mail weten. In deze e-mail vermelden wij ook de verwachte levertijd.

Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Hellywood HairCollection verstuurt alle bestellingen conform de Algemene Voorwaarden van PostNL. Als u beschadigde producten ontvangt, laat ons dat dan binnen 48 uur weten. Wij maken dan met u een afspraak over het retourneren van de zending. Hellywood Haircollection vervangt de producten kosteloos. Let op: vergeet u Hellywood HairCollection in te lichten over de vervoersschade of doet u dit te laat, dan vervalt uw recht op garantie.

 

Offertes en overeenkomsten

Een offerte aanvragen bij Hellywood HairCollection is kosteloos. Offertes zijn 3 weken geldig. Een eventueel vastgelegde datum in de offerte wordt 3 weken gereserveerd. Als Hellywood Haircollection na 3 weken geen definitief akkoord op de offerte heeft ontvangen, dan vervalt de offerte en een eventuele reservering.

Informatie

De informatie op Hellywood HairCollection is uiterst zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie staan. Lees daarom voor de volledigheid altijd voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing van het product. Hellywood HairCollection is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van producten.

Op www.hellywoodhaircollection.eu geven wij met fotomateriaal en afbeeldingen een zo duidelijk mogelijk beeld van de producten die u kunt bestellen. Het kan echter voorkomen dat een product op details afwijkt van het product zoals dit op onze website staat. Hellywood Haircollection is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen in beeld en de werkelijkheid – zo kan een foto door lichtval een andere kleur laten zien dan de kleur in werkelijkheid is.

Annuleren en retourneren

U mag uw bestelling zonder opgaaf van reden binnen 2 weken annuleren met het annuleringsformulier. U ontvangt dit formulier bij de bevestigingsmail. Het eventueel al betaalde bedrag maken wij direct na ontvangst van het annuleringsformulier aan u over.

U dient uw bestelling direct na ontvangst goed te controleren. Als u om welke reden dan ook het ontvangen product niet wenst af te nemen, dan hebt u het recht om het product binnen 30 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Speciaal op maat gemaakte pruiken en haarwerken mogen alleen worden geretourneerd als de pruik of het haarwerk afwijkingen heeft.

Let op: retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Maak bij retourneren gebruik van het retourformulier. Dit ontvangt u ook bij de bevestigingsmail. Neem alstublieft vooraf contact met ons op over eventueel terugsturen.

Retouradres:
Hellywood HairCollection 
Duivenvoorde 252 
2261AN Leidschendam 

Na ontvangst van de retourzending, wordt het verschuldigde bedrag direct aan u overgemaakt.

Als u een ander product hebt ontvangen dan u hebt besteld of als het ontvangen product beschadigd is, dan vervangt Hellywood Haircollection het product kosteloos. Neem in dit geval altijd direct contact op via info@hellywoodhaircollection.eu.

Bij aanmelden van een retourzending via het retourformulier, ontvangt u een mail met een retourlabel. Plak dit label op het pakket, u kunt het dan bij een Post NL-punt zonder kosten afgeven.

Garantie en aansprakelijkheid

Hellywood HairCollection hanteert de garantievoorwaarden van de fabrikant, distributeur of leverancier van het product. Deze garantieregeling doet niets af aan uw rechten als klant op grond van de wet en de overeenkomst op afstand (uw aankoop via de webwinkel).
Wij geven garantie op onze haarwerken tot 1 jaar na levering. Als u aanspraak wilt maken op garantie, neem dan schriftelijk of per e-mail contact met ons op.

Hellywood HairCollection kan niet worden gehouden aan uitbetaling van schadevergoeding, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld door Hellywood HairCollection.
Een schadevergoeding is nooit hoger dan het aankoopbedrag dat op de factuur staat vermeld.

Klachten

Als u een klacht hebt, mail dan naar info@hellywoodhaircollection.eu

Persoonsgegevens/privacy

Zie de Privacy policy.

Overmacht

Door overmacht, zoals ziekte, kan het voorkomen dat Hellywood Haircollection de levering van uw bestelling moet uitstellen. Wij informeren u hier per e-mail over.

U hebt altijd het recht om uw bestelling te annuleren, dit kan met het annuleringsformulier. Dit ontvangt u ook in de bevestigingsmail. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het annuleringsformulier aan u worden terugbetaald.

Contact

Hellywood HairCollection staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08185326. Het btw-nummer van Hellywood HairCollection is 11554777B04. Alle contacten over overeenkomsten, bestellingen en overige vragen of klachten graag via de e-mail info@hellywoodhaircollection.eu of schriftelijk via:
Hellywood HairCollection
Duivenvoorde 252 
2261 AN Leidschendam 

Hellywood HairCollection is telefonisch bereikbaar via 06-12248911.

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van www.hellywoodhaircollection.eu rust auteursrecht. Dit geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door producent of distributeur van de gefotografeerde producten) en teksten of delen van teksten. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Hellywood HairCollection. Als wij hiervoor geen toestemming hebben gegeven en het copyright wordt geschonden, dan schakelen wij een advocaat in. Een claim tot schadevergoeding is dan mogelijk.

© 2018 - 2020 Hellywood Haircollection | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel