Privacy policy

Hellywood HairCollection respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Hellywood HairCollection gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Voor de betaling van uw bestelling zijn uw naam en betaalgegevens nodig.
  • Voor contact via e-mail hebben wij uw naam en e-mailadres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp hebben wij  uw telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen uw (gebruikers)naam van Facebook.

Samenwerking

Hellywood HairCollection werkt samen met de volgende partijen:

  • Voor het verwerken van betalingen kunt u kiezen uit betaling via Mollie (waaronder iDeal, Bancontact/Sofort banking en Credit Card vallen) of Knab (voor vooraf betalen). Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van persoonsgegevens verwijzen wij u naar de privacyverklaring van Mollie of Knab voor meer informatie.
  • Wij verzenden bestellingen via PostNL. PostNL is zelf verantwoorlijk voor het verwerken van persoonsgegevens en daarom verwijzwn wij u voor meer informatie naar de privacyverklaring van PostNL.
  • MijnWebwinkel is de host van de webwinkel. Alle gegevens die u via onze webwinkel ter beschikking stelt, worden opgeslagen op de servers van MijnWebwinkel. MijnWebwinkel heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan anderen tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Het is mogelijk contact op te nemen via WhatsApp. WhatsApp is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens, wij verwijzen u naar de privacyverklaring van WhatsApp voor meer informatie.
  • Voor het tonen van video’s op mijn website en blog gebruiken wij van de embed mogelijkheid van YouTube. YouTube is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens, daarom verwijzen wij u naar de privacyverklaring van Google (waaronder YouTube valt) voor meer informatie.

Cookies

Hellywood HairCollection gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Via cookies zorgen wij er onder andere voor dat u bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger. Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie-cookies. Met permanente cookies kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld, bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Via een sessie-cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): onthouden of u toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden om hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Sociale media (Social Media cookie): met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt met een code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Hellywood HairCollection verkoopt uw gegevens niet

Hellywood HairCollection zal uw persoonlijke gegevens nooit aan anderen verkopen en zal deze uitsluitend aan anderen ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. De partijen die wij inschakelen zijn ook verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt voor het leveren van een dienst of voor winacties worden maximaal zeven jaar bewaard voor de belastingaangifte. Hebt u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u uzelf afmeldt. 

Uw gegevens inzien

U hebt altijd het recht om de door Hellywood HairCollection opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met uw verzoek naar info@hellywoodhaircollection.eu. Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Hebt u uzelf aangemeld voor de nieuwsbrief en stelt u hier niet langer prijs op, dan kunt u uzelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om uw persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Hebt u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Hellywood HairCollection en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij, als verwerker van persoonsgegevens, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek informeren wij onze klanten per e-mail.

Contactgegevens

Hellywood HairCollection 
Duivenvoorde 252 
2261AN Leidschendam 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 06-12248911. Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact:

© 2018 - 2020 Hellywood Haircollection | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel