Hellywood HairCollection | Ivonne Held

Mijn naam is Ivonne held, een duizendpoot geboren in Zuid-America. Ik heb inmiddels 45 jaar ervaring in de Beauty business als schoonheidsspecialiste ,visagiste, kleur en style adviseuse en kapster. Mijn opleiding heb ik in Duitsland gedaan waar ik er gewoond heb en voor verschillende top firmas heb gewerkt. Zo was ik de eerste zwarte verkoopster bij Douglas in Duitsland en later ook in Nederland. De weg naar succes in loondienst is zwaar daarom besloot ik mijn eigen onderneming te starten, Hellywood HairCollection.

Leven met alopica

Na een aantal persoonlijke droevige gebeurtenissen te hebben meegemaakt kreeg ik last van alopecia (zwaar haartuitval). In het begin dacht ik dat dit wel over zou gaan maar het werd steeds erger. Omdat ik zelf geen passend haarwerk kon vinden, ben ik zelf gaan experimenteren met alle haarstukjes en pruiken die ik inmiddels al in mijn bezit had. Zo ontstons uiteindelijk in 2008 mijn idee voor de Hellywood Partial Lacewig. Dit haarwerk heb ik voor mijzelf en voor  alle vrouwen, mannen en kinderen uitgevonden die lijden aan chronische haarverlies door alopecia.

De Hellywood Partial Lacewig

De HPLW is een deel haarwerk dat je kan intregreren met het resterend haar dat nog verder groeit en gezond is. De haarindustrie is het nooit opgevallen dat er behoefte was aan een dergelijk haarwerk. Ik ontwikkelde een uniek haarwerk waarvoor ik ook een patent kreeg. Mijn familie en ikzelf waren de testpersonen. Na tevergeefs gezocht te hebben naar bedrijven die deze pruik wilden verkopen, heb ik het besluit genomen zelf de Hellywood Partial Lacewig op de markt te brengen.

Hellywood HairCollection

Inmiddels ben reis ik de wereld rond als spreker en ben ik lid van verschillende alopecia verenigingen in binnen- en buitenland. Via mijn webwinkel is de HPLW, speciaal ontwikkeld voor alopecia en kanker patiënten met chronisch ongewenste haarverlies, te bestellen. Ik wil deze groep helpen hun zelfbewustzijn, levenskwaliteit en levensvreugde terug te vinden door dit uniek haarwerk aan te bieden.

 

© 2018 - 2020 Hellywood Haircollection | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel