K
Wij zijn hét adres voor een bijzonder haarwerk

Caviar shampoos

 

Cavia shampoos valt onder het merk Alterna, wat sinds 1997 de voorloper is in luxe haarverzorging en -behandeling. De producten van Alterna zijn uitermate geschikt voor haarstukken en natuurlijk haar. De producten worden gemaakt van kostbare natuurlijke hoofdingrediënten en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. 15 jaar ontwikkeling heeft geleid tot een gepatenteerde technologie die zowel klinisch als in de praktijk uitgebreid is getest. Alterna garandeert dat de klanten met de aankoop van een Alterna-product altijd krijgen wat hun wordt beloofd.

Het maken van een haarwerk is tijdrovend en daarom kostbaar. Om de kwaliteit van het haar te waarborgen en garantie te kunnen bieden, moeten de verzorgingsproducten optimaal én goed zijn om de kwaliteit van het haarwerk te behouden. Hellywood Hair heeft gekozen voor Alterna, de Rolls Royce onder de haarproducten. Hellywood Hair garandeert de kwaliteit van haar haarwerken en geeft de voorkeur aan Alterna Haarproducten.

Alopecia

Alopecia is een ernstige vorm van haarverlies. Er bestaan verschillende vormen van Alopecia. De meest voorkomende zijn:

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Totalis
  • Alopecia Cytostatica
  • Alopecia Universalis
  • Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale fibroserende Alopecia (FFA)

FFA wordt gekenmerkt door een symmetrische band van haarverlies. De oorzaken hiervan zijn divers. Denk hierbij aan chemotherapie, medicatie, diabetici en bloeddrukmedicatie. Hevige emoties, verdriet, stress en prestatiedruk kunnen hier ook toe leiden. Het komt voor dat vrouwen tijdens de menopauze last krijgen van haarverlies, meestal het begin van frontale fibroserende alopecia. Onprofessionele haarbehandelingen kunnen op den duur resulteren in haarverlies. Alopecia is niet gebonden aan leeftijd of geslacht, iedereen kan het krijgen.

Patent

De Hellywood Partical Lacewig is uitgevonden door Ivonne Held, de eigenaresse van Hellywood Haircollection. Hellywood heeft het patent gekregen op de haarstukken dankzij de unieke creatie. De Hellywoord Partical Lacewig is een deelhaarwerk met een opening in het midden van het haarstuk die ruimte biedt voor uw eigen haar. Het haarstuk bedekt dus de onbehaarde plekken op uw hoofd en speciaal ontwikkeld voor mensen met frontale fibroserende alopecia.

Meer informatie over Caviar shampoos?

Heeft u behoefte aan meer informatie over het aanschaffen van een haarstuk? Wij staan u graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar op 06-12248911 of stuur een mail naar info@hellywoodhaircollection.eu