K

Wij zijn hét adres voor een bijzonder haarwerk

Hellywood Partial Lacewig (deelhaarwerk) voor vrouwen

Voor de meeste vrouwen is haar een belangrijk onderdeel van hun persoonlijkheid. Het staat namelijk voor kracht en verhoogt het zelfvertrouwen. Het is daarom ook belangrijk voor de meeste vrouwen die last hebben van haarverlies dat er een haarwerk is die hun weer zelfverzekerd laat voelen. De Hellywood Partial Lacewig (deelhaarwerk) is dan een oplossing voor FFA Alopecia. Dit is een ernstige vorm van haarverlies. Er bestaan verschillende vormen van Alopecia. De meest voorkomende zijn:

 

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Totalis
  • Alopecia Cytostatica
  • Alopecia Universalis
  • Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale Fibroserende Alopecia (FFA)

Bij FFA is er sprake van een permanente plaatselijke haaruitval in de voorste haarlijn. De oorzaken van deze symmetrische band van haarverlies zijn divers. Denk hierbij aan chemotherapie, medicatie, diabetici en bloeddrukmedicatie. Hevige emoties, verdriet, stress en prestatiedruk kunnen hier ook toe leiden. Het komt voor dat vrouwen tijdens de menopauze last krijgen van haarverlies, meestal het begin van Frontale Fibroserende Alopecia. Onprofessionele haarbehandelingen kunnen op den duur resulteren in haarverlies. Alopecia is niet gebonden aan leeftijd of geslacht, iedereen kan het krijgen.

Hellywood Partical Lacewig

De Hellywood Partial Lacewig is een bijzonder haarwerk. Het haarwerk is zo ontworpen dat het gezonde haren geïntegreerd worden in het haarwerk, waardoor het één geheel vormt. Door de integratie van het eigen haar zorgt voor een stevige basis en beter draagcomfort.  De haarwerken van Hellywood zijn voor mensen met frontale fibroserende alopecia, gericht op de vorm waarbij de voorkant, achterkant en de zijkanten haar ontbreekt.

De collectie

De haarwerken zijn handgemaakt en van natuurlijk haar. Voordat we het haarwerk ontwerpen kijken we naar uw haarlijn, zodat we deze goed kunnen volgen. Hierdoor is het haarwerk niet van echt te onderscheiden.  Doordat het haarwerk verwerkt wordt in uw eigen haar, zit deze ook stevig vast. De haarwerken zijn in alle standaardkleuren en lengtes verkrijgbaar, van glad tot krullend haar. Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we naar uw haarkleur en lengte en passen daar ons haarwerk op aan. 

Patent

De Hellywood Partical Lacewig is uitgevonden door Ivonne Held, de eigenaresse van Hellywood Haircollection. Hellywood heeft het patent gekregen op de haarwerken dankzij de unieke creatie. De Hellywoord Partical Lacewig is een deelhaarwerk met een opening in het midden van het haarwerk die ruimte biedt voor uw eigen haar. Het haarwerk bedekt dus de onbehaarde plekken op uw hoofd en speciaal ontwikkeld voor mensen met frontale fibroserende alopecia.

Meer informatie over haarstukje voor vrouwen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over het aanschaffen van een haarstukje voor vrouwen? Wij staan u graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar op 06-12248911 of stuur een mail naar info@hellywoodhaircollection.eu

Aangesloten bij