K

Wij zijn hét adres voor een bijzonder haarwerk

Haarwerk mannen

Maar liefst 95% van de mannen krijgt te maken met haaruitval en inhammen. Alopecia Androgenica is mannelijk haarverlies waar vrouwen ook steeds meer mee te maken krijgen. Bij mannen boven de 30 jaar is het krijgen van een minder dikke haardos een normaal en natuurlijk proces. En wordt maatschappelijk aanvaard. Soms is er dan degelijk een erfelijke factor in het spel. Alopecia is een ernstige vorm van haarverlies. Een haarwerk voor mannen is dan een oplossing. Er bestaan verschillende vormen van Alopecia. De meest voorkomende zijn:

 

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Totalis
  • Alopecia Cytostatica
  • Alopecia Universalis
  • Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale Fibroserende Alopecia (FFA)

Bij FFA is er sprake van een permanente plaatselijke haaruitval in de voorste haarlijn. De oorzaken van deze symmetrische band van haarverlies zijn divers. Denk hierbij aan chemotherapie, medicatie, diabetici en bloeddrukmedicatie. Hevige emoties, verdriet, stress en prestatiedruk kunnen hier ook toe leiden. Het komt voor dat vrouwen tijdens de menopauze last krijgen van haarverlies, meestal het begin van Frontale Fibroserende Alopecia. Onprofessionele haarbehandelingen kunnen op den duur resulteren in haarverlies. Alopecia is niet gebonden aan leeftijd of geslacht, iedereen kan het krijgen.

De collectie

Haar is voor veel mannen een belangrijk onderdeel van hun persoonlijkheid. Haar staat voor kracht en verhoogt het zelfvertrouwen. De haarwerken van Hellywood zijn beschikbaar in alle standaardkleuren en lengtes, van glad tot krullend haar. Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we naar uw haarkleur en lengte en passen daar ons haarwerk op aan. 

Stevige basis & veilige bevestiging

De haarwerken zijn handgemaakt en van natuurlijk haar. Voordat we het haarwerk ontwerpen kijken we naar uw haarlijn, zodat we deze goed kunnen volgen. Hierdoor is het haarwerk niet van echt te onderscheiden.  Doordat het haarwerk verwerkt wordt in uw eigen haar, zit deze ook stevig vast.

Patent

De Hellywood Partical Lacewig is uitgevonden door Ivonne Held, de eigenaresse van Hellywood Haircollection. Hellywood heeft het patent gekregen op de haarwerken dankzij de unieke creatie. De Hellywoord Partical Lacewig is een deelhaarwerk met een opening in het midden van het haarwerk die ruimte biedt voor uw eigen haar. Het haarwerk bedekt dus de onbehaarde plekken op uw hoofd en speciaal ontwikkeld voor mensen met frontale fibroserende alopecia.

Meer informatie over haarwerk mannen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over het aanschaffen van een haarwerk mannen? Wij staan u graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar op 06-12248911 of stuur een mail naar info@hellywoodhaircollection.eu

Aangesloten bij