K

Wij zijn hét adres voor een bijzonder haarwerk

Haarwerk aanschaffen

Mooi en verzorgt haar geeft je een krachtige uitstraling en innerlijke zelfverzekerdheid. Helaas krijgen veel mannen en vrouwen te maken met haarverlies. Een pruik kopen kan dan een oplossing zijn. Eén van de meest voorkomende haarproblemen is Alopecia. Alopecia is een haarziekte waarbij bovenmatig haaruitval het gevolg is. Iedereen kan helaas met deze vorm van haarverlies te maken krijgen. Denk aan mannen en vrouwen zowel jong en oud. Er bestaan verschillende vormen van Alopecia. De meest voorkomende zijn:

 

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica
  • Alopecia Totalis
  • Alopecia Cytostatica
  • Alopecia Universalis
  • Frontale Fibroserende Alopecia

Frontale Fibroserende Alopecia (FFA)

FFA wordt gekenmerkt door een symmetrische band van haarverlies. De oorzaken hiervan zijn divers. Denk hierbij aan chemotherapie, medicatie, diabetici en bloeddrukmedicatie. Hevige emoties, verdriet, stress en prestatiedruk kunnen hier ook toe leiden. Het komt voor dat vrouwen tijdens de menopauze last krijgen van haarverlies, meestal het begin van Frontale Fibroserende Alopecia. Onprofessionele haarbehandelingen kunnen op den duur resulteren in haarverlies.

De collectie

De haarwerken van Hellywood Haircollection zijn handgemaakt en van natuurlijk haar. Voordat we het haarwerk ontwerpen kijken we naar uw haarlijn, zodat we deze goed kunnen volgen. Hierdoor is het haarwerk niet van echt te onderscheiden. Doordat het haarwerk verwerkt wordt in uw eigen haar, zit deze ook stevig vast. De haarwerken zijn in alle standaardkleuren en lengtes verkrijgbaar, van glad tot krullend haar. Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we naar uw haarkleur en lengte en passen daar ons haarwerk op aan.

Patent

De Hellywood Partical Lacewig is uitgevonden door Ivonne Held, de eigenaresse van Hellywood Haircollection. Ze heeft hierop ook patent gekregen omdat het uniek is. De Hellywoord Partical Lacewig is een deelhaarwerk met een opening in het midden van het haarwerk die ruimte biedt voor uw eigen haar. Het haarwerk bedekt dus de onbehaarde plekken op uw hoofd en speciaal ontwikkeld voor mensen met Frontale Fibroserende Alopecia.

Meer informatie over haarwerk aanschaffen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over het aanschaffen van een pruik? Wij staan u graag te woord! We zijn telefonisch bereikbaar op 06-12248911 of stuur een mail naar info@hellywoodhaircollection.eu

Aangesloten bij